• Orjinal Ürün
  • Güvenli Alışveriş
  • Hediye Ürünler
  • Taksitli Alışveriş
Vichy Liftactiv Serum 10 Göz ve Kirpik Serumu 15ml - Vichy
Vichy Liftactiv Serum 10 Göz ve Kirpik Serumu 15ml - Vichy

Vichy Liftactiv Serum 10 Göz ve Kirpik Serumu 15ml (ECZ00245)

0,00
İndirim Oranı : %15 İndirim
Fiyat : 1.584,90 TL(KDV Dahil)
İndirimli : 1.347,17 TL(KDV Dahil)
Barkod : 3337871324346

Vichy Liftactiv Serum Supreme Eyes & Lashes 15 ml

Göz çevresini sıkılaştırmak ve kirpiklere daha güçlü ve yoğun görünüm kazandırmaya yardımcı göz ve kirpik serumu.

Vichy Liftactiv Serum Supreme Eyes & Lashes, göz çevresinin yaşlanmasını, ışıltı kaybı ve zayıflayan kirpiklere karşı geliştirilmiş göz ve kirpik serumudur. İçeriğinde yer alan Rhamnose ve Ceramid ile cildinize ışıltılı bir görünüm sağlar. Kullandığınız andan itibaren daha genç ve belirgin bir görünüm için göz çevrenizi sıkılaştırır ve aydınlık bir görünüm verir. Satensi dokusu ile göz çevresinde yenilenme ve tazelenme hissi yaratır. Kirpiklerinizi güçlendirir ve hacim vererek daha yoğun görünmesine yardımcı olur. Hipoalerjeniktir.

Kullanım Önerisi:

Bir damla serumu iki elinizin orta parmaklarına dağıtınız ardından gözlerinizi kapatın ve serumu tüm göz çevrenize hafif dokunuşlar ile yayınız. Ardından gözlerinizin iç bölgesinden dışına doğru kirpikleri de dahil ederek göz bölgesine nazikçe uygulayınız. Ürün cilt tarafından emilmeye başladığında kirpik bölgesine yoğunlaşınız. İşaret parmaklarınızı kirpik köklerine yerleştirin ve kaldırma hareketiyle nazikçe uçlara kadar hareket ettiriniz.

Uygun Cilt Tipi:

Tüm ciltler.

Ürün İçeriği:

AQUA / WATER, RHAMNOSE, GLYCERIN, ALCOHOL DENAT, DIMETHICONE, HYDROXYETHYLPIPERAZINE ETHANE SULFONIC ACID, PEG-20 METHYL GLUCOSE SESQUISTEARATE, CI 77891/ TITANIUM DIOXIDE, MICA, TRIETHANOLAMINE,SODIUM HYALURONATE, SALICYLOYL PHYTOSPHING SINE, PALMITOYL OLIGOPEPTIDE, PALMITOYL TETRAPEPTIDE-7, PHENOXYETHANOL, ADENOSINE, AMMONIUM POLYACRYLATE LAURAMIDE / AMMONIUM POLYACRYLOYLDIMETHYL TAURATE, CHLORPHENESIN, DISODIUM EDTA, XANTHAN GUM, OCTYLDODECANOL, ACRYLATES/C10-30 ALKYL ACRYLATE CROSSPOLYMER, N-HYDROXYSUCCINIMIDE, CHRYSIN.

 

 

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR