• Orjinal Ürün
  • Güvenli Alışveriş
  • Hediye Ürünler
  • Taksitli Alışveriş
Vichy Rahatlatıcı Termal Suyu 150ml - Vichy
Vichy Rahatlatıcı Termal Suyu 150ml - Vichy

Vichy Rahatlatıcı Termal Suyu 150ml (ECZ00241)

0,00
İndirim Oranı : %15 İndirim
Fiyat : 539,90 TL(KDV Dahil)
İndirimli : 458,91 TL(KDV Dahil)
Barkod : 3337871308612
458,91 TL 'den başlayan taksitlerle

Tüm ciltler için, cildi rahatlatıcı, yatıştırıcı, tazeleyici ve cildin doğal dengesini güçlendirici termal su.

Vichy Eau Thermale Water- Rahatlatıcı Termal Su 150 ml

Tüm ciltler için, cildi rahatlatıcı, yatıştırıcı, tazeleyici ve cildin doğal dengesini güçlendirici termal su.

Vichy Eau Thermale Water, cildinizin çeşitli durumlarda gösterdiği tepkileri hafifletmek ve cildin toleransını arttırmaya yardımcı olur. Geliştirilmiş formülü ile cildinizi dış etmenlere karşı korur ve cildin nem seviyesini dengeler. İçerdiği mineral tuzlar ve eser elementler ile cildin korunmasında enzim hareketine etki eder. Ciltteki kızarıkların oluşumunu hafifletir ve yatıştırır. Hassas ciltleri rahatlatır ve ferahlatır cildin doğal dengesini güçlendirir ve korur. İçeriğinde yer alan demir, potasyum, kalsiyum, mangan ve silikon dahil 15 yararlı mineralce zengin bu termal su, cildi yatıştırıcı, güçlendirici ve yenileyici özelliklere sahiptir. Cerrahi işlem sonrası, hassas ve kızarık cilt, güneş yanığı, epilasyon sonrası, tıraş sonrası, kuruluk ve gerginlik için de cildinizi nemlendirmek ve yatıştırmak için tercih edebilirsiniz.

Kullanım Önerisi:

Temiz ve kuru yüzünüze 30 cm uzaktan sıkınız. Birkaç saniye etki etmesini bekleyiniz ve nazikçe kurulayınız. Makyaj bazı olarak ya da cildinizi rahatlatmak istediğiniz her an kullanabilirsiniz.

     * Cerrahi işlem sonrası, hassas ve kızarık cilt, güneş yanığı, epilasyon sonrası, tıraş sonrası, kuruluk ve gerginlik hissettiğiniz anlarda cildinizi nemlendirmek ve yatıştırmak için uygulayabilirsiniz.

Uygun Cilt Tipi:

Tüm ciltler.

Ürün İçeriği:

AQUA/WATER

 

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR