• Orjinal Ürün
  • Güvenli Alışveriş
  • Hediye Ürünler
  • Taksitli Alışveriş
Vichy Slow Age Yaşlanma Karşıtı Gündüz Kremi SPF 30 50 ml - Vichy
Vichy Slow Age Yaşlanma Karşıtı Gündüz Kremi SPF 30 50 ml - Vichy
Vichy Slow Age Yaşlanma Karşıtı Gündüz Kremi SPF 30 50 ml - Vichy
Vichy Slow Age Yaşlanma Karşıtı Gündüz Kremi SPF 30 50 ml - Vichy

Vichy Slow Age Yaşlanma Karşıtı Gündüz Kremi SPF 30 50 ml (ECZ00228)

0,00
İndirim Oranı : %15 İndirim
Fiyat : 1.824,90 TL(KDV Dahil)
İndirimli : 1.551,17 TL(KDV Dahil)
Barkod : 3337875552066
1.551,17 TL 'den başlayan taksitlerle

Normal ve kuruya dönük ciltler için yaşlanma karşıtı ve SPF30 güneş koruyuculu gündüz bakım kremi

Vichy Slow Age Cream SPF30, 50 ml

Normal ve kuruya dönük ciltler için yaşlanma karşıtı ve SPF30 güneş koruyuculu gündüz bakım kremi

Vichy Slow Age Cream SPF30, cildin maruz kaldığı UV ışınları, hava kirliliği gibi çevresel faktörler ve yaşam tarzımızdan kaynaklanan yaşlanma belirtilerini yavaşlatmaya yardımcı olur. Cildimizi içerdiği SPF30 ile zararlı UV ışınlarına karşı korur. İçeriğinde yer alan Antioksidan Baicalin ile ciltteki renk düzensizlikleri ve lekeleri azaltmaya yardımcı olur ve Probiyotik Türevi Bifidus ile de cilt bariyerini güçlendirir ve nemlendirir. Böylece ciltteki ton farklılıklarını giderir ve cilt yaşlanmasının belirtilerini yavaşlatmaya çalışır, Vichy Termal Suyu ile de cildinizi derinlemesine nemlendirir ve besler. Kullanıldığı andan itibaren ciltte ferah, hafif ve ipeksi bir his bırakır. Cildi zararlı UV ışınlarından korurken leke oluşumunu da engellemeye yardımcı olur. Ciltte yağlı ve yapışkan bir his bırakmaz. Hassas ciltler için uygundur.

Kullanım Önerisi:

Her sabah temiz cildinize masaj yaparak uygulayınız. Tek başına veya serum üzerine uygulanması uygundur. Göz çevresi ile temasından kaçınınız. Göz çevrenizin bakımı için Slow Age Göz Çevresi Bakım Kremi’ni uygulamanızı tavsiye ederiz.

Uygun Cilt Tipi:

Normal ve kuruya dönük ciltler.

Ürün İçeriği:

AQUA/WATER, OCTOCRYLENE, GLYCERİN, HOMOSALATE, ETHYLHEXYL SALİCYLATE, BİFİDA FERMENT LYSATE, ALCOHOL DENAT, BUTYL METHOXYDİBENZOYLMETHANE, DİMETHİCONE, SUCROSE TRİSTEARATE, PENTAERYTHRİTYL TETRAETHYLHEXANOATE, SİLİCA, TOCOPHEROL, ISOPROPYL LAUROYL SARCOSİNATE, SYNTHETİC WAX, POLYSORBATE 61, CETYL ALCOHOL, HD/TRİMETHYLOL HEXYLLACTONE CROSSPOLLYMER, CI17200/RED33, CI77891/TİTANİUM DİOXİDE, CI77491, CI77492, CI77499/IRON OXİDES, STEARİC ACİD, DİMETHİCONE/VİNYL DİMETHİCONE CROSSPOLYMER, DİMETHİCONOL, TRİETHANOLAMİNE, PARFUM/FRAGRANCE, SODİUM STEAROYL GLUTAMATE, SODİUM POLYACRYLATE, SODİUM HYALURONATE, MYRİSTİC ACİD, SODİUM BENZOATE, PALMİTİC ACİD, PHENOXYETHANOL, AMMONİUM ACRYLOYLDİMETYLTAURATE/STEARETH-25 METHACRYLATE CROSSPOLYMER, AMMONİUM POLYACRYLOYLDİMETHYL TAURATE, ASCORBYL GLUCOSİDE, DİSODİUM EDTA, DİPOTASSİUM GLYCYRRHİZATE, CAPRYLOYL SALİCYLİC ACİD, CAPRYLYL GLYCOL, SCUTELLARİA BAİCALENSİS EXTRACT/SCUTELLARİA BAİCALENSİS, ROOT EXTRACT, MENTHOXYPROPANEDİOL, T-BUTYL ALCOHOL, POLY C10-30 ALKYL ACRYLATE.

 

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR