• Orjinal Ürün
  • Güvenli Alışveriş
  • Hediye Ürünler
  • Taksitli Alışveriş
Bioderma Pigmentbio C-Concentrate 15 ml - Bioderma
Bioderma Pigmentbio C-Concentrate 15 ml - Bioderma
Bioderma Pigmentbio C-Concentrate 15 ml - Bioderma
Bioderma Pigmentbio C-Concentrate 15 ml - Bioderma

Bioderma Pigmentbio C-Concentrate 15 ml (ECZ00278)

0,00
Fiyat : 1.099,50 TL(KDV Dahil)
Barkod : 3701129800119
1.099,50 TL 'den başlayan taksitlerle

Yoğun leke problemi yaşayan hassas ciltler için aydınlatıcı ve peeling etkili gece bakım serumu

Bioderma Pigmentbio C-Concentrate 15 ml

Yoğun leke problemi yaşayan hassas ciltler için C vitamini içeren, aydınlatıcı ve peeling etkili gece bakım serumu.

Bioderma Pigmentbio C-Concentrate, yoğun leke problemi yaşayan hassas ciltler için leke görünümünü azaltmaya yardımcı, ayınlatıcı ve peeling etkili gece bakım serumudur. İçeriğinde yer alan LumiReveal Teknoloji ile cildin doğal ışıltısını geri kazandırmaya yardımcı olurken aynı zamanda ciltte lekeye neden olan etkilerin azaltılmasına da yardımcı olur. İçeriğindeki antioksidan etkili C ve E vitaminleri ile cildi erken yaşlanma belirtilerine karşı korur ve Taze C Vitamini ile leke görünümünün azaltılmasına yardımcı olur. Vitamin PP ile de cildi derinlemesine nemlendirir ve cilt bariyerini korur. İçerdiği AHA/BHA özleri ile ciltteki ölü deriyi giderirken Salisilik Asit ile cildinize aydınlık bir görünüm kazandırır. Gözenekleri tıkamaz ve cilt tarafından kolayca emilir.

Kullanım Önerisi:

Her akşam yüzünüze (alın yanaklar, çene) 4 damlar ve boynunuza 1 damla olmak üzere 5 damla olacak şekilde 1 ay boyunca uygulayınız. Cilt bakımınızı tamamlayıcı olarak geceleri tek başına ya da Pigmentbio Night Renewer ile, gündüzler ise Pigmentbio Daily Care SPF50+ ile kullanmanızı tavsiye ederiz.

Uygun Cilt Tipi:

Yoğun leke problemi yaşayan hassas ciltler.

Ürün İçeriği:

AQUA/WATER/EAU,PROPANEDİOL,GLYCOLİC ACİD,GLYCERİN,DİPROPYLENE GLYCOL,PROPYLHEPTYL CAPRYLATE,SODİUM HYDROXİDE,ASCORBYL GLUCOSİDE,NİACİNAMİDE,SALİCYLİC ACİD,AMMONİUM ACRYLOYLDİMETHYLTAURATE/VP COPOLYMER,SORBİTAN SESQUİOLEATE,PENTYLENE GLYCOL,TOCOPHERYL ACETATE,XANTHAN GUM,SODİUM CİTRATE,LYSİNE,AZELAİC ACİD,MANNİTOL,XYLİTOL,SODİUM METABİSULFİTE,ANDROGRAPHİS PANİCULATA LEEF EXTRACT,RHAMİNOSE,SACCHARİDE İSOMERATE,GLYCYRRHİZA GLABRA (LİCORİCE) ROOT EXTRACT,TOCOPHEROL,FRUCTOOLİGOSACCHARİDES,CAPRYLİC/CAPRİC TRİGLYCERİDE,LAMİNARİA OCHROLEUCA EXTRACT,FRAGRANCE.

 

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR