• Orjinal Ürün
  • Güvenli Alışveriş
  • Hediye Ürünler
  • Taksitli Alışveriş
La Roche Posay Toleriane Foaming Temizleyici Jel 150 ml - La Roche Posay
La Roche Posay Toleriane Foaming Temizleyici Jel 150 ml - La Roche Posay

La Roche Posay Toleriane Foaming Temizleyici Jel 150 ml (ECZ00110)

0,00
İndirim Oranı : %15 İndirim
Fiyat : 729,90 TL(KDV Dahil)
İndirimli : 620,42 TL(KDV Dahil)
Barkod : 3433422405912
620,42 TL 'den başlayan taksitlerle

Ciltteki kiri, makyajı ve yağı derinlemesine temizleyen köpüren jel

La Roche Posay Toleriane Gel Mousse- Temizleyici Jel 150 ml

Normal ve karma hassas ciltler için ciltteki kiri, makyajı ve yağı derinlemesine temizleyen ve cilt bariyerini güçlendiren temizleyici jel.

 

La Roche Posay Toleriane Gel Mousse normal ve karmaya dönük hassas ciltler için su kullanımı sonucu yüzünüzde kireçten dolayı oluşan tahrişi yok etmeye çalışır. Yağlı ciltlerin temizlenmesinde oluşan ciltteki esneklik kaybını geri kazandırmaya ve cilt dokunuzu güçlendirmeye yardımcı olur. Yüzünüzün doğal pH dengesini ayarlayarak kurumasını önlemeyi hedefler. Cildinizi ferahlatarak nefes almasını sağlar. Sudaki kireci nötralize eden EDTA ve gliserin içeriği ile rahatsızlık hissi riskini minimuma indirir. Cildinizdeki fazla yağı ortadan kaldırırken yağ salgılarını da düzene sokmayı hedefler. Makyaj temizliği için kullanılabilir. Sabun, parfüm ve koruyucu madde içermez.

 

Kullanım Önerisi:

Günde iki kez kullanılması halinde etkili bir sonuç elde edilir. Gel Mousse, avucunuza fındık büyüklüğünde alıp su ile köpürtün. Göz çevresi hariç cildinize masaj yaparak uygulayın. Yüzünüzü durulayıp nazikçe ovmadan kurulayın.

 

Uygun Cilt Tipi:

Normal, karma ve hassas ciltler.

 

Ürün İçeriği:

AQUA, GLYCERİN, DİSODİUM COCOAMPHODİACETATE, PEG-120 METHYL GLUCOSE DİOLEATE, POLOXAMER 184, BUTYLENE GLYCOL, COCO-BETAİNE, GLYCOL DİSTEARATE, SODİUM CHLORİDE, SODİUM LAURETH SULFATE, SODİUM GLYCOLATE, PEG-150 PENTAERYTHRİTYL TETRASTEARATE, DİSODİUM EDTA, CİTRİC ACİD

 

 

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR